I helgen var det Malmö som gällde.. Hela helgen med lilla-syster, som man inte träffar för ofta..

När vi kom ner på Fredagen då hade hon gjort köttgryta till oss.. mums.. Vi fick presenter. En sån där leksak så det ska se ut som tungan hänger ut.. Solbrillor till både mig o Bazze.. Kommer foto på dessa senare.. Sen blev det mest snack innan sängen..

På lördagen skulle vi till en butik som heter Stoff o stil som jag bestämt att jag skulle till när jag ändå är så nära.. Bazze ska få en ny säng med sånna där kulor i. Det har jag fått för mig att det ska va bra :).. Det var igentligen inte alls svårt att hitta dit. Men Frida som var kartläsare missade avfarten, så vi körde förbi.. Och skulle ju då av nästa avfart för att försöka komma tillbaka.. När jag frågade vilket håll vi skulle så säger Frida så här – kör in på macken, jag får panik.. Och jag skojar inte hon hade fasen panik.. Haha istället för att bara göra om sökningen lite kvickt 🙂 Så kunde vi ju ha kul åt det halva dan där efter 🙂 Lite pälsvård fick det ju såklart bli..

Söndagen var det utställning.. Vi behövde inte gå upp onödigt tidigt och vi behövde inte stressa.. Helt perfekt start.

Bazzes tur, som nu har fått fint hull och börjar komma i riktigt fin form efter att ha varit onödigt tunn..

Som vanligt sköter han sig fint. Vår Danska domare var inte generös med de röda korten, vilket jag kan tycka är bra.. Nu är det ju så att blå kort också är riktigt bra.Han blev 2:a i bästa hanhundsklassen med ett R-Cacib.. Så en stolt matte var det såklart, jag är o andra sidan alltid stolt över min Bazze..

Så var vi klara med det.. Hem till Frida o äta lite och sen var det dax för den lååååååånga resan hem..:)

En lyckad helg på många sätt..