Idag kom Sandra o Nova o hälsade på.. Bazze blev sååå glad, en lekkompis jippi.. Men Nova hittade Bazzes ben, tog det o gick o la sig i Bazzes säng o tugga haha.. Snopet. Bazze säger ju såklart inget, men går fram o tillbaka och hoppas på att hon ska sluta tugga och komma o leka istället.. men nähä..

Bazze fick ju oxå visa att han lärt sig öppna kylskåpet, vilket han tycker är super skoj.. Nu måste han bara lära sig att stänga det efter sig. Innan Sandra kom hade han nämligen vatt där utan min vetskap :D.. Han tjuvar inte, men det var öppet. Vi har en hylla där jag lägger hans belöning. Det är bara den han tar nått på. Mattes plutt

Vi fikade och väntade på att det skulle sluta regna. Och med tanke på att vi håller på med kylskåpsträning, så kom Bazze med en leksak som han tryckte in i kylskåpet i hopp om ett byte när jag höll på att duka in.. Matte är inte jätteförtjust i att ha dem där, men tanken var god.

Så gick vi en långis på “nya vägen” det tog nog en och en halv kanske två timmar tills vi var hemma igen. Så klart en hel del struntprat o skratt, Inget regn men snöade gjorde det emellanåt.. Hundarna hade skoj, och blev så där härligt skitiga :). Men när vi kom hem så skulle vi säga hejdå och då började till och med Bazze att frysa.. Genomblöt..

Nu är han nyduschad och fin.. Eller nja, mest blöt 🙂

Nu får vi ju njuta en stund innan sängen för sen är det slut med lediga helger på ett tag (hur gick det till??). Hopplöst hihi

I veckan börjar vi på det gröna kortet. Till helgen utställning och årsmöte

Så, en liten lugn stund innan sängen