Men borde poängsätta förare som på lydnad

Så här skulle min se ut om jag bedömts just nu

Motivation 2p (10p=superpeppad)

Attityd 2p (10p=Det här fixar vi lätt)

Koncentration 1p (10p=Det finns bara Bazze o matte på plan)

Självförtroende 1p (10p= egoist) här skulle man haft en 5 för att vara bäst

Nervositet 6p (10p=nerverna utanpå) en 5 hade här varit det bästa

Alltså 10/40p = Icke godkänd

Just nu tycker jag inte det är nått skoj. Jag vet inte varför och det kanske är så att alla känner så någongång. Jag tycker jag har för mycket påtryckningar och för lite stöd. Men man kanske skulle göra som andra o välja de lättaste vägarna för o nå sina mål?? Eller bara grejer där man inte behöver prestera så mycket..

Nä fy jag känner att jag inte har nått kul eller snällt o säga.. så jag struntar i detta.

Nu ska jag o min bästa Bazze strax i väg