Bazze har slutat halta om det var någon som undrade. 🙂

Vi har haft lite halvpaus i träningen (eller vad man ska kalla det). En vecka var han ju halt, så då blev det ju inte mycket. Någon hade lite för mycket energi efter det så då blev det mest lek.. Eller flams o trams 🙂

Tränat en del detaljer.. Petat lite som matte gillar och bazze kan tycka är lite jobbigt. Sen kände jag att han behövde få lite mera kroppskontrollträning. Så han är en jäkel på att backa..

Vi träffar ju Sandra o tanterna en gång i veckan. Då blir det för min del kedjeträning.

Nån gång i veckan träffar vi Jennie och/eller Emilia och går en runda. Pratar skit o skrattar.

Har anmält tillen inoff utställning. Jag vet inte när jag var på en sån sist. Men Christina ska ställa valpar och kan behöva hjälp o handla, så då tänkta jag att det kunde vara kul. Dessutom så var det ju evigheter sen vi var på utställning ihop. När jag ändå åker kan jag ju ställa Bazze.. hihi

Mer nytt??

Jo, jag ska eventuellt hålla kurs i Ljungby hos bästaste dagisfröknarna. Spännande och med god assistans 🙂

Håller oxå på med ett annat projekt med planen och kanske starta eget eller kanske med en delägare. Mer om det om det blir aktuellt eller om det börjar närma sig verklighet. Det lär inte hända innan sommaren.. En hel del att räkna på, fundera över och förbereda.. Blir jag helt själv kommer det ta längre tid.. men men..

Finns en hel del lockande läger och kurser mm.. men jag måste försöka o låta bli.. eller åtminstone inte va med på allt 😉

Och sist men inte minst… Nu längtar vi verkligen efter en liten lillebror.. men petig som man är får man vänta lääääänge.. precis som med Bazze.. men den som väntar på nått gott.. Bazze är beviset 😀

Det var nog allt för denna gång

Ha det gott ni alla