Ledigheten..

Vi har inte gjort jätte mycket. Målat och gjort iordning “kontoret”, Bazze fick en egen liten hörna för borstar o bord, en egen hylla till sina fina priser 🙂

Vi var ju på My Dog.

Dag 1

Excellent med Ck (Certifikat kvalitet), 3:a i Ökl (Öppen klass) och oplacerad i Bhkl (Bästa hanhundsklass). Det var svart som gällde denna dag. de fyra tikarna och de fyra hanarna som placerades var svarta. Trisst, men så är det med skönhetstävlingar.

Dag 2

Excellent med Ck (Certifikat kvalitet), 1:a i Ökl (Öppen klass) och 2:a i Bhkl (Bästa hanhundsklass) med ett R-CACIB (reserv-internationellt utställningscertifikat). Denna dag var det nog inte färgen som avgjorde. Han som blev bästa hane var svart. och han efter Bazze var oxå svart. Så idag var det nått annat.

Som Jessica sa antingen går Bazze bra, annars går hennes kille bra. Han är nästan 10 kg lättare än Bazze och lika hög 🙂

Men så känns det inte riktigt så kul med utställning just nu. Vi har ju inget mer vi kan ta eller behöver just nu. Måste upp så vi kan ställa i rätt klass, bruksklass. Och åka utomlands skulle vi behöva om vi vill ha IntUCH titlarna. Men SeUCH först tycker jag..

Så var det slut på ledigheten. Gick lite för fort. Men det har varit riktigt gott.

Bazze blev så glad när vi i måndags äntligen skulle till dagis.. Härligt.

Så igår var vi på klubben och tränade med Sandra och hennes vovvar. Kedjor tränade vi. Gick fint, såklart. 😉

Men så hände det nog nått när vi var klara och det var hopp o lek. För när vi kom hem haltade han, en sträckning hoppades jag. Men idag är det inte bättre. Jag tror att det är något i tassen, men han vill inte att jag klämmer och reagerar på allt jag gör.. Dessutom är han inte alls på humör, bara ligger.. Ville knappt gå upp till maten och den brukar vara viktig. Så nu hoppas jag på en stukning någonstans i tassen.

Så nu sitter jag hemma och hoppas det ska gå över..