Vi har ju valt att vara långlediga, så denna veckan oxå.. Så gott är det. Fast jag har ju jour i natt..

Idag var vi på en långis. Träffade lite folk på vägen som undrade vad det var för en hårig hund jag hade med. Bazze som kommit till en ny fas i livet, hade faktiskt inte jättestort behov av att prata med dessa människor. Utan han hälsade kollade vad det var för några, sen struntade han i det… Kom som en chock för matte 🙂

På dessa rundor går han mest okopplad (förutom de sträckor där det är för mycket bilar eller annat som kan vara farligt). Men man får vara lite uppmärksam för det kommer bilar, cyklister och gående med jämna mellanrum. Det går såklart bra, han har ju haft lite svårt att låta bli att springa fram till allt o alla. Han är ju förövrigt väldigt snäll och skulle ju aldrig springa fram o vara dum. Men folk ser inte riktigt det när “lillen” kommer i 110 hihi

Vi gick förbi ridskolan. Passade på o smita in och träna en snabbis.. Bara lite ingång, linförighet och utgång..

När vi var precis i sista svängen hem kom det en annan hund utflygande som en galning och bara vrålade.. Jag är glad att Bazze inte reagerar utåt på det sättet. Utan han stannar upp, tittar och tittar på matte. Då brukar jag säga “Ähh skit i det”. Och det funkar för Bazze, då skiter han i det.. Så väntade vi till hon fångat in sin hund. Så gick vi vidare..

Kom hem och hade planerat att stoppa Bazze i duschen inför MyDog.. Men BA (BriardAktuellt) låg ju i lådan, så det blev den först.. Och nu har jag ätit..Så nu blir det duschen för hulliganen..

Imån ska han börja sin nya” kärrier” som fotomodell.. Så det är bäst att han är ren o nyborstad 😉