Så var det 2012..

Bazze som är berörd (inte rädd) om ni förstår skillnaden, klarade smälleriet bra. Däremot var det nått pucko som var tvungen att dra av några riktiga bomber vid halv fyra.. Sov de vid tolvslaget eller?? Jag vaknade av dem o då låter det högt ;).. Bazze tyckte inte det var trevligt men ingen större fara.. Man måste inte gilla fyrverkerier, har man lite självbevarelsedrift som hund borde man reagera, eller?? Jag tycker inte det finns nått vettig med det..

Vi ser fram emot 2012.

Vi kommer tävla både bruks och lydnad i år oxå. Bruks för jag gillar samarbetet i det hela en brukstävling kräver. Lydnad för jag gillar precisionen och det petiga (snygga) med lydnaden. Däremot kanske det ena går före det andra, lite beroende på vad som händer i år. Kanske kommer vara lite mindre “öppen” med framgångar och motgångar. De som är intresserade vet ju.. Och de jag vet jag har possitivt stöd ifrån vet också.. Såklart vill jag bli kvar på allround listan. Men i år är det inte viktigt. Inga sånna mål i år. Inga “årets-” mål i år.. Inget som kan ge mer prestationsångest än vad man har ändå 🙂

Och kommer såklart ställa ut. Kanske inte så mycket men en del. Inga specialer men My Dog, Malmö är bokade. Lutar lite åt Gotland och Stockholm också..

I år beror ju en del på valp-planerna också. Så vi får försöka vara lite flexibla inför det.

MT är planerat men jag har inte bestämt mig. Jag tycker det är ett skoj test men eftersom de flesta numer tränar inför detta visar det ju inte vad du har för hund precis. Och då förlorar det lite (i mina ögon det mesta) av sin tjusning med att vara korad. Och jag är inget undantag, jag tränar på skott. Men inte figurad o dumpe mm. Men jag vet att vissa klubbar tom anordnar denna typ av träning.. lite trisst tycker jag (min åsikt)

Men spelar ingen roll för året kommer bli toppen

Kommer lägga min energi på det jag vill och tjänar på och har lust med (några få måsten som man inte kommer undan)..