Vart är vintern??

Jag o Bazze vill ju ha en sån vinter som var förra året eller året innan dess 🙂

Fast idag var det i alla fall lite snö när vi vaknade, till Bazzes lycka. Han började dagen med sin frukost. Sen öppnade jag så han kunde gå ut. Han brukar ju vilja vara ute en stund när det är snö. Men efter två minuter stod han vid dörren..?? Nått är fel.. Så jag öppnade dörren och han rusade in, hämtade ett tuggben som legat lääänge som han inte velat ha.. och så sprang han ut igen.. hmm.. Varför??

Efter att jag grejat lite och gjort mig i ordning fick jag ropa in han..

En runda till grustaget blev det. Fys-träning för Bazze. Här på bilden letar han efter sitt träsktroll högst upp i en grushög..

Efter detta blev det kaffe hos Mamma o Kjell.. Sen hem för o äta.. Bazze fick sin middag i nya aktiveringsleksaken.. En uppskattad sak.. Både för mig o Bazze. Jag får ju fylla på den ett par gånger så han får all mat han ska ha..