Sitter med planeringer för 2012. Har lovat mig själv och Bazze att det ska bli lite lugnare och mer tid för oss.. Fast jag har uppnått och fått vara med om mängder med intressanta och roliga saker detta året, så har det varit lite för mycket av det goda. Jag har aktivt valt bort vissa saker inför 2012. Vilket inte uppskattas av alla, men ¨å är det. Och förhoppningsvis får vi ju tillökning. Vet ju inte exakt när och om.. men vi får väll försöka att var lite flexibla där.

Vi har satt några delmål, resultat mål och funderat igenom hur vi ska lägga upp träningen.

Just nu har vi faktiskt vilat ett par dagar. Vilket känndes som både jag o Bazze behövde. Vi tränar så klart. Men inne och mest på skoj.. Men såklart inget som varar. För nästa vecka är planerad 🙂

Tränar ju ihop med Sandra och hennes “tanter”. Vilket är riktigt skoj och vi tränar ungefär på samma sätt. Dessutom känns det bra att ha någon som vågar peta i det som inte är helt hundra. Och dessutom kan ta om jag petar lite. Och jag vet att jag är riktigt petig (vilket inte alltid är en fördel).Jag vet och tycker såklart själv att på träning är både jag o Bazze duktiga.. Men det finns alltid delar som behöver slipas på.

Så år 2012 ska ni få se :D.. (känns som jag har sagt det förr, haha)