Så här i slutet av år 2011..

Sitter o funderar lite över året och konstaterar att jag har tok höga och många mål/krav som är orimliga att uppnå utan o köra sig själv eller Bazze i väggen. Och på tok för lite tid. Det handlar inte bara om tävling utan över lag. Man måste ju inse att vi inte kan vara med på allt, hur gärna man än vill..

Så nu sitter jag med Niina Svartbergs bok och ska göra upp en planering med mål, delmål mellanmål och allt vad hon kallar det. Ska bli nogare med att lägga upp en plan, ett mål inför varje tävling och träningspass. Mer ordning måste det bli. Nu såhär i efterhand 🙂 inser man ju vikten av detta.. Det kommer komma på bazzes egen sida, hur dessa mål o planering ser ut..

En annan sak är att jag är grymt stolt över min hund.. I mina ögon kunde jag inte fått en bättre vovve.. Synd bara att han fick en matte som inte har tillräckligt mycket erfarenhet utan säkert gjort varenda nybörjar-tabbe man kan göra. Men jäklar ni snart är vi där..

Nu ska jag återgå till planeringen 😉