Idag var vi o körde appellen.. Första och enda i år. Gick riktigt bra..208,5 p inte uppflyttning men men..

Han gjorde några saker idag som jag är riktigt stolt och glad över.

Först o främst spårade vi i ordentlig blåst och regn dessutom plaskade vi i en decimeter vatten på sista sträckan.. Han hittade alla pinnar. En vinkel tappade han lite men hittade tillbaka.. Och sist men inte minst så har vi inte hunnit tränings-spåra många gånger i år.. 7 av ena domaren och 8 från andra. Så jag är riktigt nöjd med min spårare 😉

Budföring (som vi aldrig tränar, illa) Jag skickar o Bazze springer till en vattenpöl i gräset o dricker.. Nä bazze inte så.. Kalla in o skicka igen.. Bazze springer till nästa vattenpöl o dricker haha.. mattes kille.. hihi

O så till Lydnaden, 3min plats.. gick fint..

Ingång på plan i fokus.. Gick bra.. 😉

Han var med mig igenom hela programmet.. Trots att han tyckte de som stod o glodde var lite skumma där de stod. Och när vi skulle börja linförighet blev det tvärnit, mycket björnbärsris i Halland.. Inget för en briardpäls.. Aj.. Matte fixa, plockar bort en liten jäkel-kvist från jumsken.. 0 av ena domaren och 6 från andra.. hmm..

Men avslutet på detta program.. Hoppet.. Han hoppade ut, gick fram och satte sig bredvid hindret.. Faaan. Kommendera.. och jag kommenderade.. Bazze reste sig backade och tog hoppet.. Ja jävlar.. Jag kunde inte riktigt hålla igen så imponerad blev jag så avslutet blev inte jättevackert men vad spelar det för roll 😉

Oj vilket stolt ekipage som lämnade planen ;)..

Det kändes som vi vunnit allt…