Årets sista utställning.. I Åstorp. Gick så där bra. Domaren la stor vikt på bett o tänder och jag vet inte hur lång tid han la på det… men läääänge.. Bazze saknar en P3:a.. Så vg blev det. Trots hans fixering tyckte jag han var bra, han berättade vad han tyckte om han och varför han fick vg.. (fast jag tycker att det är liiite petigt att man åker på en tand, när man läser resten av kritiken undrar man ju). Kommer lägga ut kritiken snart så ni får se..

Så blev det exteriörbeskrivning av Eva.. Godkänd med finfin kritik. Så det där vg:t har mindre betydelse.. Kommer också läggas ut så ni får se. Ingen är perfekt heter det ju, fast i mina ögon är han det, trots avsaknad av tand :).. Utomordentligt snygg 😉 och genomsnäll, helt i min smak hihi

Och så börjar det visst bli dax att sammanställa året. Har varit rätt dålig på att skicka in resultat. Men men året är ju inte slut :). Har visst inte lagt ut allt på hemsidan heller… hmm. men det blir snart lugnare 😉 Det har förövrigt varit ett år med kanske inte jätte mycket tävling.. men otroligt mycket som ska, vill och borde göras.. har inte haft en hel helg ledig och knappt nån kväll heller.. kul, men shit.. det kan bli för mycket av det goda.

Så till nästa år ska jag följa Piias råd att boka in lediga helger.. Smart.. Dessutom blir det ju förhoppningsvis ett härligt litet tillskott i “familjen”.. våran längtade Lillebror..

O nu ska jag hoppa i duschen o sen sova.