Känns så gott att äntligen vara klar med utbildningen.. kan numera titulera mig Allmänlydnadsinstruktör. Vi har haft skoj och lärt oss massor med intressanta grejer.. Jag är rätt nöjd med mig själv smiley.. Det har varit ganska kämpigt i mellanåt, kanske inte för att det är så svårt utan mer för att få tiden att räcka till.. Tur att man har sina klubbisar, Sandra och Karolina.. Och inte minst vilken tur jag hade som fick tag i ett sånt toppen projektekipage, Mathilda o PIta..

Jag vill tacka för alla gratulationer man fått bla på fb.. härlig att så många engagerar sig.. stort tack..

Nu ska jag ägna mig åt min träning ett tag och har påbörjat en tävlingslydnadskurs, som deltagare.. Känns som hundra år sen jag gick kurs hihi.. Superskoj, även om det just nu är ganska mycket nybörjarträning. Så nu ska vi upp till klubben och göra läxan 🙂

Ha det gott..