Som vanligt har vi alltid lite för mycket o göra.

Men nu ska vi se om jag kan komma ihåg vad som hänt, utan o missa för mycket.

Vi har varit på briardspecial, tävlade lydnad och ställde ut. Inget gick väll betygsmässigt bra men.. Lydnaden gick enligt plan mycket bra. Jag hade ingen som helst lust att tävla (vilket jag brukar ha), så jag tänkte att denna tävling ska bara vara rolig och nog hade vi kul.. i alla fall Bazze.. jag körde med dubbelkommandon och berömde lite när jag tyckte osv.. inga fina poäng som sagt, men en lyckad tävling.

Så har vi varit på träningsläger på väla kursgård ihop med lite folk från olika håll.. Riesen, briard, male o Schappe.. Spår och lydnad var det som gällde. Super roligt, roliga människor och hundar, fina spårmarker (om än lite mycket vatten just nu). Så till Bazzes insatts. Vi fick ett spår utlagt av för Bazze okänd person. Cirka 600m med 7 pinnar över stenmurar och ner i svackor, nästan korsat och med skott mm.. Men min älskade “super-spårare” klarade det utmärkt. Jag blev själv väldigt imponerad, jäklar vad duktig han är.. Det var superskoj att åka bakom o se arbetet. Sista dagen la jag själv ett spår ca 500, klurigt men skoj. Bazze var ganska trött (precis som matte). Då hände det som hänt på nån tävling. Han tappar, hittar inte tillräckligt snabbt stressar upp sig och börjar yra runt. Håva in Bazze, tog paus i två minuter så han kunde varva ner. Sen på det igen, nu hade jag ingen aning om vart det gick men men.. Han hittade det snabbt och tog sig till slutet. En trevlig helg från början till slut..

Och så fastnade vi visst på bild i Brukshunden. Från OR-lägret. Hade ingen aning, men en bra bild var det 🙂

Vi hade träningstävling på klubben i veckan. Appellens lydnad valde vi. Gick riktigt bra. Uppflyttning 😉

Sist då..planeringen

Två utställningar Åstorp och Växjö, en exteriörbeskrivning blir det nog också. Kanske en Appelltävling och kanske en lydnad.

Efter mycket spaning och fundering och aningen höga krav, har jag nog hittat en kull som kommer passa mig o Bazze alldeles perfekt. Så vi hoppas på en liten lillebror där..

o det var vad jag kom på nu 😉