Igår var första träffen på valpkursen.. Mååånga valpar blev det, 18st.. Alla sorter och storlekar.

Vi började med en liten promenad för att sen ta oss ut på planen. Tanken var att “träna” lite kontakt mm.. men vi han väll precis börja så öppnade sig himmeln.. Två minuter senare var man blöt rätt igenom. Så vi blev tvugna att bryta tidigt och gå in. Blev lite presentation av oss alla.. De flesta “nya” på hund. Teori vet jag inte om jag vill kalla det.. frågestund blev det. Jag tycker nog att vi kunde planerat det lite bättre. Då det blev lite för mycket “man ska visa vem som bestämmer”.. Flockledare (något förlegat och missbrukat ord enl min smak) nämdes mer än en gång.. nja.. skärpning där.. Förövrigt var det ovanligt trevliga och sociala valpar.. och såklart trevliga ägare. Vi kommer att få kanonroligt..

Han träna lite själv oxå.. med min otroligt duktiga lilla Bazze.. Vi måste allt höja ribban ett snäpp, träningen går otroligt bra och han är säker på vad han ska göra där.. Men det är det där med tävling.. hmmm

Han har gått två kanonspår i helgen, långa svåra och en matte som inte har en aning.. Han löste spåren kanon, jobbade hela tiden… spåren la jag ut utan snitslar och inga andra markeringar utan spårpinnarna.. så det var verkligen upp till Bazze att hitta rätt.. jag kunde inte hjälpa till.. grymt bra gick det..

Ha det gott