Efter en påpekan av att jag uppdaterar för sällan 😉

Nu börjar det dra ihop sig till det efterlängtade OR2011.. Obedience Rules 2011.. Ska bli så himla skoj.. Åker imån och kommer hem nångång mellan Fredag o Lördag.. Så nu är vi i full gång med packning.. Undrar vad man glömmer denna gång. Återkommer om detta äventyr när vi kommit hem..

Vi har ju förövrigt varit i Tvååker och ställt ut på deras otroligt trevliga utställnning. Första dagen Excellent och 3:a Ökl, dag två blev det Excellent och en 2:a Ökl. (ett litet PS…Det märktes ju inte på våra resultat men domarna de olika dagarna dömde väldigt olika, några som fick VG ena dagen fick Exc andra och tvärtom..)

Annars har vi inte hittat på så mycket i sommar, vi håller ju på o flytta så det tar ju en hel del tid.. Bazze trivs på nya stället.. Han springer ut o in som han vill, kan springar runt fritt ute.. Sjö, skog o åker.. så han har fullt upp.

Men nähä, nu ska vi återgå till förberedelserna 😉