Det blir visst lite långt mellan gångerna ibland..

Nu ska vi se..

Vi har varit o tränat för Jenny Wibäck. Superkul och givande. Lydnad, moment-teknik var det där. Vi tränade mest på Bazzes brist på impulskontroll.. Han skötte sig fint.. Tänk om matte vore lika duktig som Bazze.. Vi har nu bokat in några fler träffar med Jenny under hösten. Ska kolla lite med Camilla också.. För i år händer det smiley

Vi har varit på kennel-läger. Så otrolig skoj.. Men så fantastiskt trött man blir. Christina hittar på en sån himla massa skoj saker åt oss.. i år var bl. a. Jack Brander där, han var superintressant. Pratade en massa om anatomi, inte organ utan mer om rörelser och varför det ser ut på ett visst sätt, vikten av att olika raser ser ut på olika sätt osv.. Dessutom var det ju en massa om utställning.. Otroligt intressant och jäklar vad skoj han var att lyssna på. Fick med sig en massa nya tankar och vi ska öva stenhårt på “dubbelvändning” eller vad han nu kallade den 😉

Helgen gick så fort.. Bazze sköter sig som vanligt.. Vi var ute o spårade oxå.. Matte inte riktigt nöjd. Men vi lärde oss nått.. Matte vill ha Bazzes sele och lina när vi spårar. Och jag gillar inte slarviga spår. Ordning o reda. Ska man lägga konkurens-spår är det extra viktigt med tydliga spår. alltid lär man sig nått.

Sist men inte minst fick vi den fina titeln Kennelmästare för tredje året i rad.. Stolta vi är 🙂 Och vi har inte tänkt och släppa den så lätt.. Så nu har vi ett år på oss att samla nya poäng, vi ska allt ligga i 🙂

Men nu ska vi slappa resten av kvällen.. För i veckan blir det hårdträning.. Helgen Tvååker.

Ha det gott