Oj vad tiden går… Min lille kille har fyllt 3 år.. Men nä han är fortfarande härligt dampiga Bazze.. Nu har jag också beslutat mig för att han eventuellet kan vara tillgänglig för avel, så snart ligger han på den sidan.. Men kanske matte kan vara lite kräsen, det ska kännas helt rätt..

Dessutom har vi börjat fundera aktivt på valp. Där är jag också petig, vet precis vad jag vill ha. Bazze med något mindre damp haha. Så det kan ta en stund. Jag vet nån tik jag tycker är intressant.. Och har fått ett erbjudande att fundera över.. Men inget beslutat.. Jag skulle vilja se lite mer arbetsmeriter på avelshundarna. För mig är en snygg hund bonus, inte viktigt..

Var på utställning i Smålandsstenar, Excellent med en andra plats i klassen.. Han uppför sig och visar upp sig väldigt väl.. Men dommaren tyckte han var för tunn.. Fortfarande… Jag har ökat på hans mat, men effekten blir lika med noll.. Så nu har jag konsulterat med speciallist som absolut tycker att jag ska ge hög-energifoder alt färskfoder. Men då kommer nästa dilemma. Bazze är lite känslig, hans mage tål inte vad som helst. Jag kan ju inte ge han märgben eller grisöron osv.. Så nu har vi valt att fortsätta med samma foder fast hög-energi varianten..

Hon sa nått roligt- jag försökte vara så tydlig som möjlig om hans aktivitetsnivå, om dagis, träning och vardag. Så sa hon – De har ju olika perioder, en period växer de på höjden, nästa på bredden och sista perioden växer de i huvet.. Men vissa är dampiga hela livet haha.. Har hon träffat Bazze eller?? Jag sa aldrig att jag tror han har damp..

Vi har aldrig haft så mycket att göra som nu.. Jag har kurs och aktivitetsgrupp på klubben.. Håller på att utbilda mig till instruktör med tillhörande projektarbete (som är en fantastiskt rolig utmaning).. Sen har vi inbokade läger, utställningar och kurser.. Även lydnad och brukstävling. Så fick jag ju nu oxå i uppdrag att hålla i Augustikannan, vilket ska bli riktigt skoj.. Och ja jag tog frivilligt på mig detta.. Det är en lagtävling mellan några klubbar i distriktet.. Laget har vi redan, men nu ska det tränas också ;).. Med mig som lagledare blir det tufft hihi

Men tid för träning har vi såklart 🙂