Helgen har bjudit på kanonfint vårväder och massa annat skoj..

Lördagen åkte vi till våran appellplan (ja min alldeles egna appellplan..) Och planerade lite för staket och stege mm.. Ska ta kort så ni får se vår kanonfina plan.. Vi provtränade och fikade, än så länge får vi sitta i gräset o fika.. Men det ingår även ett litet vindskydd med tak i planen 😉 Kommer bli toppen..

Idag började matte äntligen sin utbildning till instruktör 😉 Kommer bli superskoj och vi kommer garanterat att ha superskoj, både matte o vovve.. Och förhoppningsvis kan jag ha mina “egna” kurser till hösten.. Äntligen.. En heldag blev det..

Hem, äta o vila en stund.. Sen blev det klubben för o träna.. Bazze har nog lagt i nästa växel, nu var det väldigt länge sen han fick nått “dampanfall” och han kan koncentrera sig i princip hur länge som helst.. störningsträning och impulskontroll går kanon med väldigt få “tapp”.. Har ju oxå börjat med fjärren, eller ja den har vi hållt på med ett tag men nu har vi lagt till stået, går mycket bra.. Och rutan är oxå nytt för han, går så klart också bra och med lite mer träning fixar han det fint..

Och nu var helgen strax slut..

He det gott