Vår i småland smiley

Idag blev vi så sugna på o åka till spårskogen efter att vi haft Mamma och Kjell över på lite tårta, matte fyllde ju år för ett tag sen ;)..

Så ut i skogen blev det efter det.. Vi åkte till Örnaholm för o lägga några av matte välplanerade spår. Tur man har fyrhjulsdrivet och hög markfrigång.. Lerigt och mjukt var det..

Fyra korta spår med ordenliga vinklar. Belöning- snusdosor med kattmat. Inga pinnar, bara träning på vinklar. Han gick på, följde spåren fint och tog vinklarna kanonbra.. Superspåra´n smiley. Till våran fördel var också vädret, fuktigt och hyfsat vindstilla.

I väntan på att spåren skulle ligga till sig, gick vi en runda för o kolla över “spårskogen”.. Ingen snö kvar någonstans, jippi… Bazze tyckte det var en riktig höjdare att äntligen kunna köra sina vansinnesrejs i trehundra med mossrivning i svängarna.. Jäklar vad han rusade.. Han rusar ett par vändor med mellanlandning hos matte, mest för o kolla om hon är kvar.. Men matte kanske inte är riktigt lika förtjust när Bazze kommer som en dåre och man inte riktigt kan vara säker om han har kontroll eller ej. Man får ha lite is i magen och stå still, för rätt som det är kan han få för sig att han ska göra en undanmanöver och välja att springa på andra sidan av en.. Ja det har hänt att han sprungit rätt in i mig, jag flög nog tre meter och hamnade i en snövall.. Men det var förra vinter det smiley

Så efter en kanon dag med tårta och skogen, pinnplockning (ur pälsen asså) så ska vi nog slappa resten av dagen.

PS Tjejerna på dagis tyckte jag skulle skaffa mig en Bazze-bebis. Jag sa nja jag vet inte om jag orkar med två hulliganer just nu.. Jo då tyckte en av dem, han får vara här ihop med Bazze.

Hoppas ni också haft en bra helg