Nu har vi kommit hem från en fantastiskt rolig helg i Boxholm.

Vi åkte hemmifrån i fredags eftermiddag.. Möte upp Katarina och Christina med vovvar i Jönköping. Så fortsatte vi resan till Alla sportes centrum. Där möte vi Piia o Emelie som redan var på plats. Nu var det bara Lena som saknades, hon hade blivit insnöad.. Men till slut så, hela truppen samlad 6 personer och 10 hundar :). Vi han så klart med ett träningspass och träningssnack innan kvällen. Som självklart innebar lite vin, mat och hundsnack..

Så var det dax för sängen.. Bazze o Bimbo (Bazzes syster) skulle dela rum. Matte litade inte riktigt på att det skulle bli lungt så buren var med.. Men de busade på vägen till stugan och sen såg det ut så här en stund

så det blev inte så farligt 🙂

Bazze gick o hämtade mattes raggisar och bjöd upp syrran till lite kamplek.. Stolt som han var över sina sockar gick han och nästintill stoppade dem i munnen på syrran. Men utan att ha några planer på att låte henne få dem.. De hade så roligt.. Vi skrattade så vi grät när de låg där o fjantade sig

Vi fick lite sovmorgon, vaknade vid fem i halv nio.. Frukost vid halv nio planering och så ut o träna.. Ja inte ut kanske, in i hallen snarare.. Och oj vad mycket tips, tankar och idéer som fyllde hallen.. Vi tittade på varandra och lyssnade och reflekterade.. Såg ut som frågetecken och nickade.. Massor med hjärngympa alltså

Bazze o jag körde externbelöning bla, vilket han fattade snabbt och tycker är riktigt roligt.. Vi har gjort det lite innan men bara sådär ibland av någon anledning. Men det ska vi använda mer. Och så kedjade vi. En annan sak jag tänker på nu är att Bazze pausar inte av sig själv, det är något som jag känner att jag behöver träna på. Har inte tänkt på det men jag ber han ligga ner medans jag tar paus, men han jobbar på då med nästan oavbruttet. Inte konstigt att han får lite svårt att koncentrera sig efter ett tag. Dessutom så band jag upp han och satt bredvid han emellan passen och då tar han heller inte paus.. Hmm.. Undrar varför jag inte tänkt på det innan.. Så stoppade jag han i bilen en stund och söndagen hade jag buren med. Där vet jag att han slappnar av utan att jobba..

Lunch.. mer planering och mer snack.. och så ut för ännu ett träningspass.

Så var det kvällen.. mer vin, mat, godis, snack och så bjöds det visst på lite “pole-dance” :D. Denna kvällen avslutades lite tidigare då alla var rätt trötta efter dagens övningar.

Söndagen blev det ett förmiddagspass med för Bazzes del fritt följ med extern belöning och ingångar.. Men det blev ett kort pass då alla hundar och mattar oxå för den delen, var väldigt slöa. Min duktiga vovve.. Vi har såklart en hel del o träna på, men han kan oxå en väldig massa..

Så kom det tråkigaste.. Träningshelgen var slut, dax o åka hem 🙁

Lite tur att man har en bit o åka.. Det är ju en hel del tankar som behöver gås igenom och funderas över. Perfekt att ha en bit då, fast det känns ju inte som det tog två timmar hem precis..

Och sååå mycket bra vi har med oss hem.. Så nu måste jag skriva i Bazzes logg så jag inte hinner glömma för mycket. En del grejer ska jag lägga in i vår träning direkt.. Men framför allt har man ju många tankar med sig.

Vi hade så roligt. Ett riktigt roligt gäng var vi. Mer sånt 😉 Vi vill tacka alla som gjorde helgen så lyckad..