Hej!!

Först o främst för de som undrar hur det går med motivationen och självförtroendet ang träningen.. Det är på topp.. smiley. Vi har varit o tränat med tävlingsträningsgruppen (långt ord..), alltså inte våran TorsdagsGrupp utan den andra gruppen som träffas. Det gick kanon och super. Jag hade en noga planerad plan för det passet.. Bazze är ju såklart alltid supermotiverad.

Vi fick ju lite “order från coachen”.. Några tips och tankar och pepptalk från henne, så är man på g igen. Träningen har förövrigt gått bättre en vanligt. Ibland blir till o med jag förvånad av hur jäkla duktig och snabbtänkt han är.. Matte inte lika snabb eller duktig alla gånger, men jag jobbar på det. Är fasen inget lätt att vara före honom..

Och nu till vad vi laddar inför.. Boxholm träningshelg. Ska bli super skoj.. Jag har en genomtänkt plan för helgens träning.. Och med hjälp av de andra kommer det bli kanonroligt och gå jättebra.. Ska bli så roligt, inte bara träna Bazze utan hjälpas åt med de andra och allt hundprat.. Oj oj vad skoj smiley

Nä nu måste vi börja packa o fixa.. Vi hörs efter helgen

Vi hoppas alla får en lika bra helg som vi kommer ha