Skulle bara vilja berätta att vi kom med på OR2011 (med hund).. Jippi.. Sååå skoj vi ska ha..smiley

Obediende Rules 2011.. Med en massa kanon instruktörer och föreläsare från norden.. Ser verkligen fram emot detta..

Så har vi varit o träffat våran PT igen.. Det är sååå skoj och givande.. Supernöjda med henne.. Precis vad vi behöver.. Hon förstår oss och vad det “kluriga” är och hur vi ska få till det med olika tips och idèer. Bazze hajar så snabbt. Ska träffa henne igen på lördag.. Genrep skulle man kunna kalla det 😉

En annan som jag tycker är super kanon skoj o träna med är min hund.. Om ni bara visste hur skoj vi har både på plan och på tävling (även om det kanske inte syns på resultaten) och hur villig han är på att hitta på saker.. Fattar snabbt gör han.. Och gör allt med sån energi o glädje.. Det kanske inte alltid blir som jag tänkt men Bazze är nöjd 😉

Ha det gott