Kanonfint väder hela helgen..

I lördags la vi första spåret, laddade till tusen.. smiley Det gick kanske inte klockrent men men.. Pinnarna hittades, ett tapp i en sväng.. Så inte helt dåligt för första spåret på nära fyra månader.. Vi han ju så klart rusa som galningar också.. Kanske mest Bazze i och för sig.. Lite uppletade och sen hem o vila o äta.. Så blev det klubben en sväng, tränade bara ställande och lekte..

Idag pälsade vi på oss och gick en låååång runda.. Mot dalen för o träna med störning.. På vägen dit hände det massa spännande.. En annan hund förföljde oss nära bakom (med en förare i andra änden kopplet).. Lite jobbigt tyckte Bazze en stund.. Sen kom ambulansen i hög fart och sirenerna på.. Rullatorer möte vi, lite lustiga.. Sen var vi framme på platsen vi skulle träna på.. Det gick ju så klart kanon. Full fokus och vi tränade en stund sen kampade vi och det var en massa folk som gick förbi o tittade.. Men vem bryr sig om dom?? Och så gick Sanna förbi med sin tik så då pausade vi och pratade lite skit.. Efter det blev det inte mycket mer gjort.. Så packade vi ihop och gick hemmåt, gick förbi mamma o Kjell och fick lite kaffe..

Bazze är ju så klart inte jätte trött, men han är nog ganska nöjd 🙂

Och nu ska jag avsluta denna fantastiska helg med att städa smiley