Vi har massor o berätta..

Först o främst, jobbar vi på hemsidan. Men det syns inte riktigt än, men det kommer.. Det är därför vi är lite dåliga på att uppdatera..

Först vill vi berätta det stora. Vi har varit iväg och tränat för Camilla Svenäng.. Två timmar med henne, mycket snack o funderingar, idéer och tankar.. Otroligt givande, hade jag vetat hade vi varit där för länge sen ;).

Nu är det ju lite svårt o förklara vad vi gjorde och sa, men det vi har haft mest “problem” med är fokus o koncentration. Fick lite tips o idéer som vi provat. Igentligen ganska enkla o små förändringar (mest i mattes huvud smiley) . Så idag utsatte vi oss för det stora eldprovet. Skulle träna inför en observatör, en instruktör flera hundar och bilar mm.. En mängd störningar alltså.. Bazze hade oavbruten fokus på matte, även när jag “släppte” honom… Så otroligt roligt och vilken gigantisk skillnad. Dessutom har vi nu ikväll gått en runda i kvarteret, okopplat.. Utan nåra som helst problem.. Man kan ju kanske inte tro det när man ser han, men han fattar otroligt snabbt och är verkligen inte lika fawnig som han ser ut..

Matte stolt o glad smiley

Det är så himla skoj o få egotid med någon som förstår “briardproblemen”.. Camilla har ju Briard, vilket gör allting tusen gånger lättare när man ska försöka förklara.. Vi kommer såklart att fortsätta med privatträning. Så nu ska ni få se..smiley

I helgen har vi gått L2.. För Jessica, som jag tycker är riktigt givande att gå utbildning för.. Hon är riktigt duktig på det. Vi kommer förmodligen ha henne i Instruktörsutbildningen, som förmodligen börjar i mars.. Jippi.. Förövrigt behöver jag ett ekipage att jobba med undertiden jag går utbildningen, om det är nån som känner sig manad ;). Men tillbaka till L2.. Kanon rolig kurs, väldigt givande.. Nu hör väll kanske till saken att det var en riktigt rolig grupp som gick den oxå.. Så bestämde jag oxå med några tjejer (som även dom är tävlingsinriktade) att vi ska träffas o träna ihop.. Sååå skoj.. De har ungefär samma mål, förväntningar och tänk som mig.. Och raser som inte passar i “mallen”

Det var nog det hela för nu.. Vi återkommer med mer gotte snart..