Ja, idag har vi gjort ett nytt försök.. Och hur gick det??

Det var nog den roligaste tävling vi gjort, vi hade kul rätt igen (förutom platsen). Kollar man på poäng-resultatet så var det nog en av våra sämsta men de betyder ingenting efter denna gången.. Vi hade riktigt skitkul.. Min lilla Bazze är “klassens pajas”

Nån måste ju bjuda på underhållning smiley

Ni skulle varit med, ja ni som vet hur Bazze är kan ju ana hur det såg ut.. Konstigt att man kan vara så nöjd med en tävlinginsatts som var, ja vad ska man säga, kanske inte riktigt vad domarna förväntade sig att se ..

Domaren och tävlingsledarn hade oxå skoj..:) Efter Bazzes uppträdande, hans tid i rampljuset eller vad vi nu ska kalla det.. Sa domaren att det är en Glad o Pigg hund jag har.. Så som vanligt fick vi bra poäng på helheten.. Vid prisutdelning fick jag höra det igen.. Han hade riktigt roligt, fast det tror jag alla hade åt det här.. “Dagisfröknarna” skrattade så de grät och tyckte att det var ju verkligen Bazze där ute.. De tycker att det räcker att säga hans namn så börjar man skratta.. En liten lyckospridare hihi.. Inte ens matte kunde hålla sig för skratt..

Fast en sak jag oroar mig lite för är platsen efter vad som hände.. Bazze hamnade jämte en hund som kanske inte var den bästa.. Bazze har alltid legat plats, kanske inte lung men han har alltid legat kvar.. Men idag hände det något så när vi var på väg från hundarna sa domaren – vi bryter där.. Jag vände mig och då var det fullt rus i hallen på alla hundar ;).. Jag hörde sen att det var hunden bredvid som dragit igång det grr.. men jag fick heller inte lägga om.. Så jag hoppas nu att det inte blir problem med platsen nu.. Den hunden som förmodligen var den utlösande, när han skulle köra lydnaden lämnade hunden ridhuset TVÅ gånger så sen stängde de dörren?? Vad fan…smiley

Jag får ju träna lite extra på platsen nu och hoppas att det inte sitter kvar nått i han..

Men just nu ligger Bazze och tuggar på ett välförtjänt älgben och matte vilar.. Vi kommer njuta av denna tävlingen så länge vi kan.. Jag älskar verkligen min Bazze, precis som han är 😉 Och nästa gång ska ni få se.. om jag bara kan lyckas o samla ihop han lite smiley