Här är nya bloggen smiley

Jag gillar nog nya hemsidan, riktigt roligt att greja med denna.. Ni får ha lite överseende med att det tar lite tid att få ordning på allt… Har ju lite annat också.

Bazze trivs som bara den på dagis och idag när jag hämtade han, han blir såklart glad när matte kommer men så tjejerna att han är väldigt lätt o ha där.. Glad och snäll och trevlig och de tycker han har sån energi.. hihi.. nähä smiley

Nu har vi också bestämt oss får att få lite privatträning av en tjej jag fått kontakt med via en annan.. Fast som jag redan träffat utan o veta vad hon pysslar med.. om ni hängde med hihi.. Jag återkommer med mer om detta när det är igång.

Vi har så klart nya mål för nya året, men dem vill jag hålla lite mer för mig själv. Utom ett långsiktigt och det är SM 2014 smiley. Men så klart ska vi tävla lydnad och bruks och någon utställning ska vi klämma in. Kanske korning, inte bestämt mig ännu. Läger och träffar, så klart..

Och i år ska vi vara med på topplistan för årets allroundbriard..

Bazze fick ju kanon resultat på My Dog som alla förmodligen redan vet (BIM, bara för o få skryta lite till), men det kändes riktigt roligt att börja året på det viset.. Mer sånt.. Men just nu ligger inte utställningar högst på listan, vill ju hellre komma upp så vi kan ställa i rätt klass.. så då prioriteras tävlandet i bruks..

Det var lite smått o gott